- Η Εταιρεία
- Pebble Εισαγωγή
- Pebble Tec
- Pebble Sheen
- Pebble Fina
- Κατασκευή Πισίνας
- Pebble Tec Interior
- Pebble Tec Exterior
- Πελάτες
- Επικοινωνία
- Δήλωση Απορρήτου
- Όροι Χρήσης

Η Εταιρεία

Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Ανακαλύψτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του "PEBBLE" επιφανειών :

  • Φυσικό κάλος
  • Αντιολισθητική επιφάνεια
  • Ανθεκτικότητα
  • Ευκολία συντήρησης

Η Εταιρεία

Η ίδρυση της εταιρίας « ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ » το 1995 ικανοποίησε την ανάγκη στέγασης τεχνικών ιδιοτήτων όπως: μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με εξειδίκευση στην αναστύλωση διατηρητέων κτιρίων και βασικά κριτήρια την ποιότητα, τη λειτουργικότητα, την καλαισθησία. Η συνεχής βελτίωση μέσα στα επόμενα χρόνια καταδεικνύεται από μια πληθώρα έργων, τόσο σε μεγάλα ξενοδοχεία, όσο και σε ιδιώτες, πάντα με γνώμονα την εξαιρετική ποιότητα.

Με πνεύμα ανήσυχο και διάθεση αναζήτησης νέων τεχνοτροπιών και νέων υλικών, το 2002 συμπεριλήφθηκε και ο τομέας των κολυμβητικών δεξαμενών, δίνοντας βάρος στην εσωτερική επένδυσή τους με πρωτοποριακά φυσικά υλικά. Η πρώτη κολυμβητική δεξαμενή επενδύθηκε με το « PEBBLE » το 2002 στο ξενοδοχείο «Apollo Cavouri Palace».

Έκτοτε, εκατοντάδες πισίνες επενδύθηκαν με το παραπάνω υλικό, αποδεικνύοντας την αποδοχή του στο ελληνικό αγοραστικό κοινό. Προσδοκίες μας για το μέλλον είναι η συνεχής βελτίωση και η αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, με επίκεντρο πάντα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Ο σχεδιασμός πισίνας έχει αναβαθμιστεί και ανανεωθεί με την ανακάλυψη νέων τεχνικών και τα υλικών κατασκευής πισίνας. Στην Ελλάδα, η κατασκευή πισίνας βρίσκεται σε μεγάλη ανάπτυξη καθώς και η χρήση νέων σχεδίων, επιφανειών και φινιρίσματος πισίνας.

Η Pebble Tec παρέχει μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές πισίνες ασβεστοκονιάματος της Ελλάδας, προσδίδοντας ποιότητα και διαχρονικά, ανθεκτικά προϊόντα πισίνας.

 

Techniki Protasi
Aggeliki Ath. Mitreli

Study - Supervision - Construction
Pebbletecpool Greece

Contact Telephone
M: +30 6944 266172
E: info@pebbletecpool.com
PebbleTec - 001pebbletecPebbleTec - pebbletec007PebbleTec - pebbletec019PebbleTec - 110pebbletec
PebbleTec - pebbletec002PebbleTec - pebbletec051PebbleTec - 111pebbletecPebbleTec - pebbletec022
PebbleTec - pebbletec032PebbleTec - 126pebbletecPebbleTec - pebbletec008PebbleTec - pebbletec012
PebbleTec - 134pebbletecPebbleTec - 164pebbletecPebbleTec - 162pebbletecPebbleTec - 128pebbletec
 
© 2008 All rights reserved
Η Εταιρεία  Pebble Εισαγωγή  Pebble Tec  Pebble Sheen  Pebble Fina  Κατασκευή Πισίνας  Pebble Tec Interior  Pebble Tec Exterior  Πελάτες  Επικοινωνία  Δήλωση Απορρήτου  Όροι Χρήσης  
MykonosTour
created & hosted by
Vistoweb